Thursday, June 23, 2011

best student!

sweet pink

sekali lagi thanks buat kak Arrisya Airil atas tempahan yg dibuat :)

happy birthday

thanks kak Arrisya Airil atas oder yang dibuat. semoga hubby like it :)

Tuesday, January 18, 2011

rhythm

gambar nus berumur 3 tahun kot (white hijab :P). n umi time ni muda lagik!!! sblh tuh kwn.tp xingt sape gerangan nye.. di ambil semasa di jordan. if i could remember that day.. hurmmm

btw, wat frame ni pada kol 12 pagi kot.. tibe2 tgk gmbr lame2 n then tpikir why not buat die mcm scrap book or frame..wah..terus kuarkan sume tools yg berkaitan..dlm mase sejam..siap suda..

p/s: kalau la dpt beli tools yg best2... nape la kat msia ni sikit sgt kedainye pastu mahal2 :( huhu

Tuesday, January 11, 2011

Sunday, January 9, 2011

greeny


Selamat mengalami Tahun Baru 2011.. dis card is pembukaan utk tahun baru ini..tq alin di atas tempahan ini. harap alin berpuas hati..hijua pucuk pisang kan..jd ini la hijau terbaik yg nus leh cari..hihih.. nice dealing with u.. tq bery much!

Friday, December 31, 2010


just come back from nice vacation at singapore. so exciting!!! tambah exciting bile pegi kat satu kedai paper craft bawah je hotel yg kami duduk!best gilerrrrrrr.mcm2 paper stuff ade!!!! tgk sane sini lawa.. tgk sini sane lawa.. xdulik dah kt org!! beli mcm2 smpi leh jd member.coooooooooooooooool! xsbr nk wat scrapbook yg pawerful!!!! hahah

Saturday, November 27, 2010

Happy Birthday azie


happy birthday to you. fizis special gift.hihih

Saturday, November 6, 2010

Sunday, October 17, 2010

Tuesday, December 22, 2009

Thursday, October 29, 2009